Voor iPhone 4 hoesjes gaat u naar iHoez.nl

De iPhone 4 wordt door velen als een ouderwets model gezien. Inmiddels zijn er al weer twee nieuwe versies uit. Maar daar trekt u zich niets van aan toch? De iPhone 4 is namelijk nog steeds even prachtig! En het is ook belangrijk dat u dit type goed blijft beschermen. Een ongeluk zit in een kleine hoek. Met de iPhone 4 hoesjes van iHoez.nl komt dit helemaal goed! Bestelt u voor 17.00 uur? Dan kunt u het hoesje morgen al in huis verwachten! Dat is pas service. 

Alle voordelen van de iPhone 4 hoesjes van iHoez.nl

De iPhone 4 hoesjes van iHoez.nl kent vele voordelen. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren paars, rood, roze en zwart. De wallet case is zeer slank. De hoesjes zijn gemaakt van duurzame materialen en hebben een mooie, gladde binnenvoering. Daarbij heeft het hoesje ook een magneetsluiting. Met de twee opbergvakjes aan de binnenzijde kunt uw pasjes makkelijk opbergen! Voor meer voordelen en het gehele assortiment kunt u terecht op onze website.

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over iHoez.nl kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder met al uw vragen!