Voor een cursus Engels in Rotterdam bent u bij SR Training aan het juiste adres!

Bent u op zoek naar een aanbieder van een cursus Engels in Rotterdam? Zoek dan niet verder! Bij SR Training bent u aan het juiste adres. Bij ons verbeterd u niet alleen uw Engelse gespreksvaardigheid, u leert ook hoe u bijvoorbeeld een correcte Engelse e-mail maakt, hoe u presenteert in het Engels en dat alle veiligheids- en werkinstructies begrepen worden. Wij stemmen de cursus volledig af op uw bedrijf en / of baan. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De vele voordelen van SR Training

Wanneer u besluit SR Training in te schakelen geniet u van vele voordelen. Zij krijgt u Engelse les van een native speaker. U krijgt een intakegesprek met de deelnemers. Wij leveren maatwerk: een training die past bij uw doelstelling en praktijk richt op uw eigen werkzaamheden. Wij hebben een duidelijke niveaubepaling via CEF en besteden aandacht aan cultuur. Tot slot zijn wij zeer flexibel. Ga voor alle voordelen naar onze website.

Alle informatie online

Heeft u behoefte aan meer informatie over de training of over SR Training in het algemeen? Schroom dan niet om onze website te raadplegen. Bij vragen en / of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!