Mediatorpraktijk Noord Nederland is uw mediator in Assen.

Bent u op zoek naar een mediator in Assen? Zoek dan niet verder! U bent bij Mediatorpraktijk Noord Nederland aan het juiste adres. Een mediator inschakelen doet u niet zomaar. Vaak zit u in een vervelend conflict verwikkeld en wilt u daar samen uitkomen zonder lange juridische procedures en hoge kosten. Een mediator kan dan de oplossing bieden. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Wanneer is een mediator zinvol?

Een mediator kan in meerdere gevallen zinvol zijn. Bijvoorbeeld wanneer u gaat scheiden of als u al gescheiden bent. Maar ook voor mensen die een herrekening van alimentatie willen of in geval van exitmediation bij HRM managers en directeuren. Een mediator dient in deze gevallen als een conflictbemiddelaar. Samen met u gaan wij op zoek naar een oplossing voor het probleem. Een oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is.

Alle informatie online te vinden

Heeft u meer informatie nodig over wat bijvoorbeeld een mediator is? Of wilt u in het algemeen meer informatie over Mediatorpraktijk Noord Nederland? Bezoek dan onze website. Heeft u nog vragen en / of specifieke opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder op zoek naar een passend voorstel.