Vertalen naar het Engels hoeft u niet zelf te doen

Op zoek naar een manier om zo snel mogelijk meer internationale bezoekers op uw website te krijgen? Of wilt u meer klanten in het buitenland? Dan is het tijd om uw website, folders, menukaarten en meer te laten vertalen naar het Engels. Deze taal wordt namelijk in alle werelddelen gesproken, al dan niet als moedertaal. Hiermee maakt u het voor veel meer mensen mogelijk om uw bedrijf of website te bezoeken.

Hoe vertalen?

Vertalen hoeft u natuurlijk niet zelf te doen. Wij spreken in Nederland allemaal wel een woordje Engels, maar het schrijven zonder fouten te maken en rekening houdend met alle spelling en grammatica is een heel ander verhaal. Daarom gaat u naar een gediplomeerde en professionele vertaler. Voor hen is het een eenvoudige klus die snel en foutloos geklaard wordt, altijd voor de deadline. Want dat is hoe Tongo Vertaalbureau werkt. Er is altijd een 100% tevredenheidsgarantie. Vanaf 11 cent per woord heeft u al een gehele vertaling, gemaakt door de freelance vertalers van Tongo Vertaalbureau.

Meer weten?

Alle talen, prijzen en mogelijkheden (bijvoorbeeld Duits vertalen) vindt u op de website. U kunt via de website contact opnemen voor antwoord op al uw vragen en voor het maken van een afspraak / doorgeven van een opdracht.