Val op met raamreclame van Bosman

Heeft u een onderneming en wilt u raamreclame op uw winkel- of kantoorraam? Bijvoorbeeld om meer op te vallen en attentiewaarde te creëren. Bosman letters & reklame kan u dit bieden! Het geven van een eigen identiteit aan winkels en kantoren is waar Bosman voor staat. Met meer dan 30 jaar ervaring en specialisten in dienst kunt u rekenen op kwaliteit en professionaliteit. 

Full colourtechniek raamreclame

Uiteraard biedt Bosman vele mogelijkheden tot raamreclame. Heeft u bijvoorbeeld interesse in de full colourtechniek? Middels deze techniek wordt er met twee machines reclame gespoten op bijvoorbeeld folie of andere materialen.  De full colourtechniek maakt het mogelijk om afbeeldingen te creëren op zelfkleven vinyl. Bent u bijvoorbeeld troste eigenaar van een zonnebankstudio? Dan kan de full colourtechniek uw onderneming extra laten opvallen!

Contact

Bent u geïnteresseerd geworden? Een van Bosman haar enthousiaste medewerkers voorziet u graag van vrijblijvend advies in de showroom. Hier kunnen ze producten laten zien en kunt u uw wensen en behoeften vast aangeven. Heeft u liever advies op locatie? Ook dit is een optie. Bosman komt graag bij u langs! Uiteraard is het ook mogelijk eerst telefonisch contact op te nemen op 010- 411 99 99. Tevens is Bosman te bereiken via e-mail of via het contactformulier. Voor meer informatie kunt u terecht op de website.