Veilig omgaan met voedsel dankzij Gullimex

Bent u werkzaam in de food sector en wilt u uw voedselveiligheid optimaliseren? Gullimex is een ervaren en vakkundig bedrijf dat verschillende oplossingen biedt op het gebied van voedselveiligheid. Als u kiest voor Gullimex bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Ze zijn namelijk ISO gecertificeerd wat betekent dat het kwaliteitssysteem voldoet aan de meest actuele ISO normering.

Over Gullimex

Gullimex begon in 1981 met de verkoop van instrumenten om de fysische en chemische grootheden te meten. Na jarenlange ervaring zijn ze landelijk bekend geworden met de “voedselthermometer”. Dit instrument heeft bijgedragen aan de bewustwording over voedselveiligeheid en is vandaag de dag nog steeds een populair instrument. Inmiddels zijn ze niet alleen in Nederland marktleider, maar hebben ze in België ook een uitstekende positie weten te behalen. Sinds 2012 zijn ze daar namelijk ook marktleider in voedselveiligheid.

Bekijk het assortiment online

Bent u geïnteresseerd in de voedselthermometer of wellicht in een van de andere producten? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Gullimex. Hier vindt u verschillende producten die u kunnen helpen met het verbeteren van de voedselveiligheid binnen uw bedrijf. Wilt u graag geholpen worden door een van de specialisten? Schroom dan niet om contact op te nemen. Deze servicegerichte medewerkers helpen u graag verder.