Dubbelwandige kachelpijp bestellen

Als u een houtkachel of gashaard heeft aangeschaft en zelf niet beschikt over een schoorsteen, zult u moeten nadenken over een kachelpijp. Zeker in nieuwbouwhuizen ontbreekt er vaak een schoorsteen. Als u er dan toch voor kiest om een haard aan te schaffen is het ook belangrijk om goed na te denken over de kachelpijp. Via de kachelpijp worden de rookgassen namelijk naar buiten geleid. Rookkanaal expert is een bedrijf dat gespecialiseerd is in kachelpijpen. Daarnaast kunnen ze deze door heel Nederland installeren!

Een kwalitatief goede kachelpijp

Als u wilt kiezen voor een kwalitatief goede kachelpijp, is de dubbelwandige kachelpijp van ThermoFlue een goede optie. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een dubbelwandige kachelpijp van RVS en isolatiemateriaal daartussenin. Wilt u meer over de productspecificaties van deze dubbelwandige kachelpijp lezen? Neem dan een kijkje op de website van Rookkanaal expert.

Bekijk het aanbod online

Ook als u op zoek bent naar een ander soort rookkanaal, bent u bij Rookkanaal expert aan het juiste adres. Zij hebben een uitgebreid assortiment dat u kunt bekijken op de website. Zo vindt u hier bijvoorbeeld informatie over een dubbelwandige kachelpijp, enkelwandig rookkanaal of een flexibel rookkanaal. Ga dus snel naar de website en vergelijk de verschillende opties.