Tekst vertalen door Tongo Vertaal bureau

De wereld wordt steeds kleiner. Dit komt omdat er heel veel manieren zijn uitgevonden om makkelijk en snel te vervoeren. Ook lange afstanden. Het is helemaal niet moeilijk om in een andere stad, land of zelfs werelddeel terecht te komen. Het is daarom ook niet zo gek dat er steeds meer buitenlandse toeristen in Nederland zijn te vinden. Denk er daarom eens aan om uw website in het Duits te laten vertalen.

Waarom?

Als u een restaurant, hotel of winkel heeft en u bent van plan om ook buitenlandse toeristen te ontvangen, dan moet u natuurlijk wel bereikbaar zijn voor en bekend zijn bij deze buitenlandse toeristen. Vertaal daarom onder andere uw website naar het Duits, zodat ook Duitse personen bekend zullen worden met uw bedrijf of winkel en precies weten wat voor diensten en/of producten er bij u te halen vallen. Zo kunt u ook internationale klanten ontvangen en kunt u dus veel meer uit uw bedrijf halen dan er nu in zit.

Nu vertalen

Ga naar de website van Tongo Vertaal bureau om direct een tekst te laten vertalen. Dit kost slechts 11 cent per woord en wordt altijd voor u deadline foutloos ingeleverd. Er geldt bij Tongo altijd een tevredenheidsgarantie.