bumperballs huren voor uw personeelsfeest

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor uw teamuitje of vrijgezellenfeest? Er zijn genoeg leuke activiteiten te bedenken, maar als u iedereen wilt verrassen is het wel leuk om met iets nieuws te komen. Een leuke activiteit is bumperball, ook wel bubbelbal genoemd. Het is een ontzettend leuk spel waarbij veel gelachen kan worden en niemand gewond raakt! Het idee is namelijk dat iedereen in een grote opblaasbare bal zit en daarin gaat voetballen. Je kunt tegen elkaar aanstuiteren zonder dat iemand daarbij gewond raakt.

Kies zelf een locatie uit

Het mooie aan bumperball is dat je het op bijna elke gewenste locatie kunt doen. Heeft u een mooi grasveld achter het bedrijfspand? Huur de bubbelbal en organiseer een leuke activiteit voor al het personeel, zonder dat ze ver moeten rijden. De bumperballs zijn geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Het is dus ook geschikt voor een verjaardagsfeestje van uw kind!

Bumperballs huren

Wilt u ook bumperball huren voor uw feest? Neem dan eerst even de spelregels door, zodat u hier rekening mee kunt houden. Op de website van Bumperball Noord vindt u ook een aantal foto’s zodat u een duidelijk beeld krijgt van de activiteit. Ga snel naar de website en kijk welk pakket het beste bij u past!