Tandarts in Utrecht en omstreken

Alweer een jaar voorbij zonder controle bij de tandarts? De tijd gaat inderdaad snel, maar dat geldt ook voor de aftakeling van uw gebit. Bij Staalwijk Tandarts Utrecht bent u aan het juiste adres voor o.a. controles of reguliere behandelingen. Wacht niet langer. Bij Staalwijk Tandarts wordt iedere cliënt behandelt met respect. Dit betekent dat er voor iedere cliënt de tijd wordt genomen. Deze tandartsenpraktijk begrijpt dat een afspraak maken bij de tandarts niet tot ieders favoriete hobby behoort, maar wilt het graag een stukje dragelijker maken voor de mensen met angst.

Specialisme

Bij Staalwijk Tandarts kies je indien beschikbaar je eigen tandarts. Dit is mogelijk door het grote team waarin er bij Staalwijk Tandarts wordt gewerkt. Het huidige team bestaat namelijk uit 6 tandartsen, 2 mondhygiënistes, 6 tandartsassistentes en een preventie assistente. Deze tandarts, gevestigd in Utrecht, is naast tandheelkunde, parodontologie en endodontologie ook gespecialiseerd in implantologie.

Contact

Staalwijk is de naam voor deze tandartsenpraktijk in Utrecht. Bent u op zoek naar een tandarts of overweegt u om over te stappen? Neem dan contact op met het volgende telefoonnummer: 030-288 13 88 of bekijk de website voor meer informatie. Staalwijk Tandarts denkt met u mee en bekijkt alle mogelijkheden om met iedere cliënt tot een gewenste oplossing te komen.