Lever uw oude accu in bij Rebatt

Lever uw oude accu in bij Rebatt zodat hij gerecycled kan worden. Misschien heeft u ook gelijk een nieuwe accu nodig? Nieuwe accu’s koopt u snel en voordelig via de website van Rebatt.nl. Rebatt is een webwinkel die is gestart in 2012. Rebatt.nl is gespecialiseerd in accu’s en duiklampen. Voor het repareren van duiklamp accu’s kunt u ook bij Rebatt terecht. Andere producten die u vindt in de webshop van Rebatt, zijn omvormers, opladers, batterijen en powerbanks. 

Neem contact op met Rebatt.nl

Wilt u meer informatie over een specifiek product? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Rebatt. U kunt Rebatt telefonisch bereiken of via e-mail. Ook kunt u het contactformulier invullen op de website. De site is overzichtelijk en geeft u een duidelijk beeld van het assortiment van Rebatt. Kijk ook eens naar de nieuwe producten op de website van Rebatt. Wie weet zit er wel iets voor u tussen.

Een quad accu kunt u het beste kopen bij Rebatt.nl

Als u een quad accu nodig heeft hoeft u niet verder te zoeken. Als u bij Rebatt koopt geniet u een snelle levertijd en een goede prijs-kwaliteit verhouding. De quad accu’s van Rebatt zijn geschikt voor meerdere merken quads. Denk aan Mitshubishi, Yamaha, Mototrans, Ducati en Honda.