Rijschool Robing voor het volgen van rijlessen

In 2011 is de nieuwe wet is doorgevoerd die het ook voor jongeren met de leeftijd van 16,5 mogelijk maakt om rijlessen voor hun autorijbewijs te volgen. Steeds meer jongeren kiezen er voor om dan ook al te beginnen met het volgen van rijlessen. Er zitten hier wel enkele voorwaarden aan verbonden. Zo mag je pas vanaf je zeventiende je praktijkexamen doen en als je dan geslaagd bent mag je tussen je zeventiende en achttiende alleen achter het stuur zitten als er een persoon naast zit die over een bepaald aantal jaren ervaring beschikt. Als je op zoek bent naar een rijschool in de buurt van Breda ben je bij Rijschool Robing aan het juiste adres. 

Mogelijkheden

Er zijn een aantal pakketten mogelijk bij deze rijschool. Deze kunnen met of zonder examens zijn. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een pakket van 20 rijlessen te nemen, maar het is ook mogelijk om een pakket van 30 rijlessen te kiezen. Er zijn ook nog vele andere mogelijkheden. Naast pakketten kan je er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om losse lessen te betalen als je dit liever hebt.

Meer weten

Wil je graag meer te weten komen over deze rijschool en de pakketten die zij aanbieden? Hiervoor kan je terecht op de website van Rijschool Robing. Deze rijschool rijd in verschillende plaatsen. Zo kan je hier onder andere terecht als u op zoek bent naar een rijschool in Bergen op Zoom. Een overzicht van alle plaatsen vind je ook op de website.