Bij dit recreatiepark in Limburg vermaakt u zich gegarandeerd

Bent u op zoek naar een vakantieadres voor uw aankomende vakantie? Dan raden we u camping de Leistert aan. Bij dit recreatiepark in Limburg vermaakt u zich gegarandeerd, want er valt hier genoeg te beleven. Benieuwd naar wat de Leistert te bieden heeft? We leggen het graag aan u uit, zodat u goed voorbereid uw vakantie boekt.

Shoppen en zwemmen
Recreatiepark de Leistert bevindt zich op een toplocatie in het midden van de provincie Limburg. Dit wil zeggen dat u dichtbij de steden Roermond, Venlo en Weert zit. Daarnaast liggen er diverse natuurparken nabij, waar u lekker kunt wandelen of fietsen. Wilt u liever op het park zelf blijven? Dan hoeft u zich ook niet te vervelend! Ga zwemmen in het subtropisch zwembad, bowlen, tafeltennissen, vissen of midgetgolfen. Het kan hier allemaal. Dat is nog niet eens alles. Neem een kijkje op de website van het park en u ontdekt wat u allemaal kunt beleven.

Meer weten over dit recreatiepark in Limburg?
Denkt u dat recreatiepark de Leistert het juiste adres is voor uw aankomende vakantie of weekend weg? Dan raden we u aan om niet te lang te wachten met het plaatsen van een reservering. Dit recreatiepark is namelijk erg populair en het zou toch zonde zijn als u net te laat bent met reserveren en het park dus al is volgeboekt. Bezoek daarom snel de website van het park en wacht niet te lang met het doen van een boeking.