Camping de Leistert: de plek voor je vakantie!

Wil je aankomende vakantie graag doorbrengen op een gezellige camping waar je onbezorgd kunt genieten van je welverdiende rust? Dan is camping de Leistert de plek voor je vakantie! Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten van deze camping? En ben je benieuwd waarom we hier zo enthousiast over zijn? Lees gauw verder, want we leggen het graag aan je uit.

Faciliteiten op de camping
Op camping de Leistert valt genoeg te beleven en daarom zijn we nou juist zo enthousiast over deze camping. Zo is er een subtropisch zwembad, een bowlingbaan, golfbaan, voetbalveld en visvijver. Tevens zijn er diverse tafeltennistafels, want wat is een camping nu zonder tafeltennistafels? Ook als je lekker tot rust wilt komen en niks wilt doen dan ben je bij deze camping aan het juiste adres, want je kunt hier helemaal tot rust komen.

Locatie
Camping de Leistert ligt op een ideale plek in het midden van Limburg. Mocht je houden van het doen van uitstapjes dan zit je op deze camping op de juiste plek. De 5 sterren camping ligt nabij diverse steden, zoals Weert, Roermond en Venlo waar je kunt shoppen of terrassen. En daarbij kunnen wandel- en natuurliefhebbers ook hun hart ophalen want er zijn diverse natuurparken in de omgeving.