Op zoek naar nieuwe meubels voor uw interieur?

Is uw huis toe aan vernieuwing? Wilt u een keer iets anders, maar weet u niet zo goed wat? Het kiezen voor een andere stoel of bank maakt al een groot verschil. Bent u op zoek naar nieuwe meubels? Bij Loncin bent u aan het juiste adres. Zo vindt u bijvoorbeeld de Ligne Roset Togo bij hen. Een sofa van comfort en stijl. Maar u vindt ook vele andere meubels bij Loncin. Loncin streeft er naar om ervoor te zorgen dat u zich 100% thuis voelt in uw huis en dat het interieur past bij u als persoon. Zo geven zij u graag advies over de mogelijkheden en eventuele opties die u zou kunnen toepassen. 

Loncin

Door de jaren heen heeft Loncin veel ervaring opgedaan. Op deze manier weten zij goed u hoe ze u het beste kunnen helpen en adviseren. Kortom: Loncin is dé specialist waarbij u terecht kunt voor uw interieur. Loncin is een familiebedrijf met maar liefst 30 jaar ervaring en hebben een diepe passie in meubels, design, comfort en kwaliteit.

Ligne Roset Togo

Bent u op zoek naar de Ligne Roset Togo of naar een ander meubel? Bij Loncin bent u aan het juiste adres. Bent u nieuwsgierig geworden naar het assortiment en wilt u meer informatie lezen? Surf dan naar de website van Loncin!