Laptops veilig opbergen met de laptop trolley

Bent u werkzaam in het onderwijs en gaat uw school binnenkort over op het werken met laptops? U zult vast wel nagedacht hebben over de veiligheid van deze producten. Als uw klas uit 30 leerlingen bestaat en ze allemaal een laptop in hun bezit hebben, kan de schade tot in de duizenden euro’s oplopen als ze niet veilig worden opgeborgen. Gelukkig is daar anno 2015 een goede oplossing voor: de laptop trolley. Dit is een modern en functioneel meubel laptops in opgeborgen- en opgeladen kunnen worden.

Laptop trolleys bij Centenna aanschaffen

Als u op zoek bent naar kwalitatief goede en stevige laptop trolleys bent u bij Centenna aan het juiste adres. Zij zijn de expert als het aankomt op IT oplossingen. Bent u benieuwd wat voor soort trolleys zij in hun assortiment hebben? Ga dan snel naar de website om het aanbod online te bekijken.

Ook voor tablet houders of andere IT oplossingen

Bij Centenna kunt u ook terecht voor tablet houders of andere IT oplossingen. Wilt u het hele assortiment graag eens zelf bekijken? Ga dan snel naar de website van Centenna. Hier vindt u tevens alle contactgegevens zodat u telefonisch contact kunt opnemen indien u nog vragen hebt.