Op zoek naar een fitness in Maastricht?

Bent u op zoek naar een fitness in Maastricht? Zoek dan niet verder! U bent bij il fiore healthcenters in Maastricht geheel aan het juiste adres. Wij beiden een tal aan faciliteiten zodat u optimaal kunt fitnessen. Wat dacht u van sportwater? Professionele begeleiding? Gratis entertainment, gratis douches én gratis lockers. Tevens kunt u lekker voor de deur parkeren. Welke andere sportschool kent u met zoveel gratis voordelen? Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie ..

Wat kunt u allemaal verwachten van il fiore healthcenters in Maastricht?

De locatie van onze sportschool is centraal gelegen aan de Florasingel in Maastricht. Zoals eerder aangegeven: u kunt bij ons voor de deur parkeren. Dit is wel zo makkelijk. Eenmaal binnen kunt u bij ons onbeperkt sporten voor maar €9,95 per maand. Dit is inclusief professionele begeleiding en hoogwaardige fitnessapparatuur.

Alle informatie online op de website

Wilt u meer informatie over onze fitness in Maastricht? Ga dan naar onze website. Hier kunt u uiteraard ook meer lezen over bijvoorbeeld groepslessen. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft.