Camping de Leistert is een camping met privé sanitair

Wilt u heerlijk gaan kamperen met het gezin, uw partner, vrienden of collega’s? Maar wilt u daarbij wel de luxe hebben die u thuis ook heeft? Dat is mogelijk! Camping de Leistert is een camping met privé sanitair. Wat betekent dit precies? Iedere unit is voorzien van een eigen vaatwasser, douche, toilet en wastafel. Zo hoeft u niet meer ver te lopen wanneer u lekker wilt douchen. En voor een onverwachts toilet bezoek hoeft u niet eerst te zoeken naar een toilet. Dat is pas luxe kamperen! Lees snel verder voor meer informatie ..

Wat zijn de voordelen van een camping met privé sanitair?

Een camping met privé sanitair brengt vele voordelen met zich mee. Zo hoeft u nooit meer ver te lopen om bij de sanitaire voorzieningen te komen. U heeft uw eigen douche, toilet, wastafel en vaatwasser. Tevens is uw unit altijd lekker warm. De kavels zijn groot en lopen vanaf 130 m2.

Alle informatie online te vinden

Wilt u meer informatie over onze camping? Ga dan naar onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft.