Nieuws over de Samsung Galaxy S5

Voor al uw telecom nieuwtjes bent u bij Castle Telecom aan het juiste adres. Zo heeft Castle Telecom een blog waar u de laatste nieuwtjes over de nieuwste telefoon’s kunt vinden. Zo staat er veel nieuws over de buiten-en binnenkant van de nieuwe Samsung galaxy s5. Zo staat er wat over een gebogen 4k scherm maar ook over de camera, de processor en wanneer de Samsung Galaxy S5 uit is. Vanaf dat er een nieuwe telefoon op de markt komt, staat er al nieuws op tot de dag dat de nieuwe telefoon uit is. 

Voordeligste HTC one abonnementen

Ik wilde een nieuw abonnement in combinatie met een nieuwe telefoon. Al vaker heb ik telefoons van het merk HTC gehad en ben hier heel erg over te spreken daarom wil ik ook nu weer een HTC telefoon. Ik kwam bij Castle Telecom en zag hier dat ze verschillende abonnementen bieden van verschillende providers. Ik heb afgelopen week mijn HTC one besteld in combinatie met mijn nieuwe abonnement en kreeg het al heel snel thuis, met nummerbehoud, geleverd.

Voor meer informatie over een abonnement HTC One kunt u terecht op de site. Ook voor meer informatie over andere zaken van Castle Telecom kunt u hier terecht.