Glamping in Frankrijk bij Villatent

Je wilt graag gaan kamperen in Frankrijk, maar dan wel met extra luxe. Dan moet je zeker een glamping in Frankrijk opzoeken van Villetent. 

Wat is een glamping bij Villatent in Frankrijk?

Glamping is op het moment een trend op het gebied van kamperen. Het kamperen onder een normale tentdoek, maar dan eigenlijk met veel extra luxe. De tenten zijn voorzien van allerlei fijne en nodige faciliteiten. Zelfs het nespresso apparaat ontbreekt in deze glamping niet!

Villatent heeft meerdere Glampings in Frankrijk. Deze glampings zijn verdeeld over verschillende regio’s in Frankrijk. Bij de glampings van Villatent kun je ook altijd meedoen met de vele activiteiten die er op de campings te doen zijn. De glampings van Villatent in Frankrijk zijn altijd wel op een prachtige omgeving te vinden en hebben vaak een sfeervol gebied.

Naast dat de glampings van Villatent vol met fijne faciliteiten zitten, heeft de camping ook de nodige faciliteiten. Er is altijd een restaurant te vinden, een speeltuin en een zwembad. Hiernaast is er ook altijd wel wat in de buurt van de glamping in Frankrijk iets te doen

Contact met Villatent

Wil jij ook graag kamperen in een glamping van Villatent in Frankrijk? Neem dan gewoon even contact met ze op via de website, of bel ze even! Het gesprek is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast!