Meedoen aan een assertiviteitstraining

Wilt u open praten over uw gevoelens en daarbij opkomen voor uzelf, maar heeft u hier nu nog moeite mee? Een assertiviteitstraining kan dan een goed hulpmiddel zijn voor u. Tijdens deze training leert u veel. U werkt aan verschillende relevante thema’s met een vaste groep. Bij de assertiviteitstraining in Den Haag kunt u uw functioneren verbeteren.

De cursus

De basis van assertiviteit is in één bijeenkomst uit te leggen. Om het u eigen te maken duurt langer. Nieuwe ervaringen opdoen en oefenen is daarbij essentieel en onmisbaar. Om die reden wordt de assertiviteitscursus gevormd door een groep die het hele jaar samen doorloopt en werkt aan verschillende relevante thema’s. U leert tijdens de trainingen hoe u communicatieve vaardigheden verbetert, hoe u opkomt voor uzelf, hoe u leert aangeven wat uw grenzen zijn en het leren omgaan met conflicten.

Meedoen aan de training

Bent u geïnteresseerd in de assertiviteitstraining in Den Haag? De cursus wordt voorafgegaan door een gratis kennismakingsgesprek, zodat u zonder problemen direct mee kunt doen. U kunt u inschrijven via de site en bij vragen eenvoudig contact opnemen via de site, telefoon of mail. Leer uw persoonlijke vrijheid ontwikkelen bij de assertiviteitscursus in Den Haag en schrijf u nu in. Meer informatie? Klik dan hier.