Een assertiviteitstraining in Amsterdam volgen

Sommige mensen cijferen zich elke keer weg. Dit kan uiteindelijk problemen op gaan leveren en ervoor zorgen dat u een negatief zelfbeeld krijgt. Om dit voor te zijn kunt u een assertiviteitstraining in Amsterdam volgen. Hier leert u om voor uzelf op te komen, je eigen mening duidelijk te uiten en daarnaast leert u om ook eens nee tegen dingen te zeggen. 

Hoe werkt het?

Als u ervoor kiest om een assertiviteitstraining te volgen dan zijn hiervoor 8 bijeenkomsten. In elke bijeenkomst komen allerlei assertieve handelingen aan bod. Wat u tijdens deze bijeenkomsten leert kunt u vervolgens meenemen in de praktijk. Dit kan zijn in uw privé leven maar bijvoorbeeld ook op uw werk. De bijeenkomsten staan onder leiding van een professionele psycholoog. Ook na de bijeenkomsten wordt u ook nog een aantal maanden ondersteund.

Een training volgen

Wilt u  een training volgen en de mogelijkheden hiervoor bekijken? Klik dan hier. Hier kunt u terecht voor meer informatie over de inhoud van de training. Ook als u wilt werken aan uw zelfvertrouwen bent u hier aan het juiste adres. Aarzel niet langer, en zorg ervoor dat u assertiever wordt en meer zelfvertrouwen krijgt. U zal merken dat het leven dan nog prettiger wordt.