Toetsenbord voor intensive care

Bent u werkzaam in het ziekenhuis of bent u werkzaam in de tandartsenpraktijk? Dan weet u hoe belangrijk het is om altijd hygiënisch te werken. U weet waarschijnlijk wel hoe belangrijk het is om de apparatuur allemaal smetteloos te maken, zodat de kans op besmettingen gewoonweg nihil is. Een specialist die gespecialiseerd is in het leveren van medische toetsenborden. Een medisch toetsenbord kopen gebeurd bij Centenna altijd zeer voordelig, omdat zij zeer scherpe prijzen hanteren voor de medische toetsenborden.

Een vies toetsenbord in huis

Een toetsenbord is altijd enorm smerig, omdat er vaak stof of andere kruimeltjes tussen de toetsen komt te liggen. Hierdoor is een toetsenbord natuurlijk van zijn eigen al een bron van bacteriën, omdat iedereen er met zijn ongewassen handen continu aan zit. De medische toetsenborden van Centenna zijn daarnaast wel hygiënisch, omdat deze allemaal zeer eenvoudig schoon te maken zijn. Deze hebben namelijk afneembare of zelfs desinfecteerbaren toetsenborden.

Meer weten over de toetsenborden

Wilt u meer weten over de toetsenborden van Centenna? Bekijk dan snel de producten op de website van Centenna en zie hier hoeveel bijvoorbeeld de AGNeovo, kost! Deze is namelijk zeer voordelig en altijd in uitstekende kwaliteit te leveren door de specialisten van Centenna.