Keramische terrastegels worden steeds populairder

Keramische terrastegels zijn in de loop der jaren steeds populairder geworden. Het assortiment is dan ook steeds meer uitgebreid. Vroeger zag je vooral strakke keramische terrastegels. Tegenwoordig zie je ook andere soorten terrastegels. Bijvoorbeeld terrastegels met een meer natuursteen look. U kunt dus variëren. Bij Totaaltegel worden de keramische tuintegels geïmporteerd vanaf de fabriek in grote aantallen. Zo komen de keramische terrastegels uit de mediterraanse landen Italië en Spanje. De kwaliteit van deze keramische terrastegels is van de eerste klasse.  

Over de keramische terrastegels

Een keramische terrastegel wordt machinaal vervaardigd. Middels de nieuwste technieken wordt de geleefde uitstraling van een natuursteen terrastegels perfect nagebootst. Bij Totaaltegel treft u een breed assortiment aan keramische terrastegels. Doordat de keramische terrastegels zelf geïmporteerd worden kunnen ze aangeboden worden voor een zeer scherpe prijs. Populaire kleuren voor de keramische terrastegels zijn vaak de donkere tinten. Denk dan aan antraciet, grijs en zwart. Wat denkt u: welke kleur past het beste in uw tuin?

De voordelen

Een groot voordeel aan de keramische terrastegels is dat deze tegel buiten op kleur blijft, niet krassen en een minimale vuilopname hebben. De keramische terrastegels worden ook antislip gemaakt. Bent u nu benieuwd naar meer informatie, of wilt u wellicht al wat tegels via de computer bekijken? Ga dan naar de website van Totaaltegel.