Kleur en sfeer in huis met de woonaccessoires van Hindi en Bindi

Mist u een beetje warmte in uw huis? Misschien is het dan nu de tijd om een warm oosters tintje in uw huis aan te brengen. De oosterse collectie hippe, authentieke en handgemaakte producten van Hindi en Bindi zijn allemaal uitstekend met elkaar te combineren en geven uw huis de warme uitstraling, waar u altijd naar op zoek was.

Over Hindi en Bindi

Hoe is Hindi en Bindi ontstaan? Twee jonge mensen, die ontzettend van reizen houden, ontdekten India met zijn kleurrijke straatbeeld, de spiritualiteit, de prachtige kunst, materialen en decoraties. Een groot deel van de collectie hebben zij zelf meegebracht uit India, om te introduceren in ons koude kikkerlandje. Prachtige wandkleden en kussens, maar ook dromenvangers, gehaakte lampen, Marokkaanse dienbladen en serviezen. Met een oosterse sfeer creëer je prachtige plekjes in je huis.

Meer dan alleen woonaccessoires

Als u helemaal weg bent van de prachtige oosterse woonaccessoires kunnen wij u wellicht verrassen met nog meer prachtige artikelen. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook veel sieraden, tassen en kleding zoals een heren harembroek. Vanaf nu bestelt u al deze artikelen heel eenvoudig via de website van Hindi en Bindi. Bestel vandaag nog uw producten en heb ze binnen 1 tot 3 werkdagen al in huis!