Een efficiëntere werkwijze door middel van een digitale handtekening

Bent u op zoek naar een manier om uw organisatie nog efficiënter in te delen? Wellicht zijn er al veel dingen binnen uw organisatie gedigitaliseerd, maar bent u nog steeds op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden? Heeft u bijvoorbeeld al wel eens gehoord over de voordelen van het elektronisch ondertekenen van formulieren en documenten? Dit kan u een hoop tijd besparen en zorgt er daarnaast voor dat u niet meer voor elk document naar de printer hoeft te lopen. Evidos is een organisatie die gespecialiseerd is in het elektronisch ondertekenen en helpt u graag verder.

De innovatieve oplossingen van Evidos

Evidos is al ruim 10 jaar betrokken bij de actuele standaarden, wetgevingen en technieken voor het digitaal ondertekenen.  We kunnen wel stellen dat ze echte experts zijn op dit gebied en weten daardoor welke manier van ondertekenen veilig en juridisch verantwoord is. Er zijn op dit moment verschillende manieren om uw digitale handtekening te zetten. Evidos heeft verschillende opties en kan u adviseren welk systeem het beste bij uw organisatie past.

Meer informatie over Evidos?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het digitaal ondertekenen van documenten en formulieren bij Evidos? Neem dan eens een kijkje op de website waar u een duidelijke demonstratie kunt bekijken. Via deze website vindt u ook alle contactgegevens zodat u bij eventuele vragen contact op kunt nemen met een van de medewerkers. Neem dus snel een kijkje en optimaliseer uw werkprocessen!