Kinderdagverblijf van kwaliteit

Op dagen of dagdelen dat u moet werken of een andere activiteit heeft waar uw kind niet bij kan zijn, wilt u natuurlijk dat uw kind op een veilige en zorgzame plek is. Het is erg belangrijk dat als dit een kinderopvang is, dat deze kinderopvang persoonlijk en liefhebbend is. Het moet als een tweede thuis zijn waar een kind veel in contact komt met andere kinderen en volwassen. U bent bij Kinderdagverblijf de 7 dwergen aan het juiste adres.

Waarom kinderdagverblijf de 7 dwergen?

Kinderdagverblijf de 7 dwergen is in 5 jaar uitgegroeid tot een kinderdagverblijf met tevreden kinderen en ouders en daardoor een zeer goede naam. Deze kinderopvang vindt het heel belangrijk dat een kinderopvang aan de volgende dingen voldoet. Ten eerste een lage prijs. Het leven is namelijk al duur genoeg. Daarnaast ruime opvangtijden. U kunt uw kind tussen 06:30 en 19:00 toevertrouwen aan de 7 dwergen. Flexibiliteit is ook erg belangrijk. Als u plotselinge veranderingen heeft, is dit helemaal geen probleem. Erg belangrijk is kwaliteit. Dit geldt voor de medewerkers en het materiaal. Bovendien helpt Kinderdagverblijf de 7 dwergen u niet alleen met het opvangen van uw kind, maar helpt u ook met het regelen van het leven van uw kind.

Gewoon langskomen

Voor vragen of informatie kunt u gewoon langskomen bij het kinderdagverblijf Zwolle. U kunt ook via de contactgegevens op de website contact opnemen.