Fysio Dordrecht helpt u van uw klachten af

Heeft u klachten aan uw rug, schouders of knie? Of andere spieren, pezen of botten? Blijf er dan niet te lang mee lopen. Op deze manier kunnen de klachten verergeren en zal het herstel minder soepel verlopen. Maak zo snel mogelijk een afspraak met een fysiotherapeut, die u zal helpen de klachten te verhelpen. Maak een afspraak met fysio Dordrecht.

Waarom fysio Dordrecht?

Fysio Dordrecht snapt dat u een druk leven kunt hebben. Daarom kunt u bij Fysio Dordrecht afspraken maken buiten kantooruren. Op deze manier kunt u zo snel mogelijk beginnen aan uw herstel. De behandeling en begeleiding gebeuren op een actieve manier. Het is van belang dat u ook op een actieve manier meewerkt. Dit bevorderd het herstel proces. Fysio Dordrecht is gespecialiseerd in orthopeadische- en sportrevalidaties. Daarnaast verzorgen ze manuele therapie, sportfysiotherapie en dry needling. Ook voor hulp bij sporten zonder dat er sprake is van klachten kunt u terecht bij Fysio Dordrecht. Er worden trainingen gegeven voor individuen en groepen om uw conditie en kracht te bevorderen.

Afspraak maken

Als u graag van uw klachten af wilt, kunt u langskomen in het inloopuur van fysiotherapie Dordrecht. Als u direct een afspraak wilt maken is dit mogelijk. Ook buiten kantooruren. Ga naar de website voor alle informatie en contactgegevens.