Kilometerregistratie: belangrijk om bij te houden!

Inderdaad, het is erg belangrijk om de kilometerregistratie goed bij te houden. Vaak is dit een lastig karwei en daardoor schiet het er al vaak bij in. U en uw medewerkers zijn druk en vergeten het simpelweg. De oplossing hiervoor is TraQz. Zij zijn de specialist op het gebied van kilometerregistratie. Met hun jarenlange ervaring en opgedane kennis kunnen zij iedereen uitstekend van dienst zijn. Per auto of vrachtwagen is het verschillend wat het beste systeem is. Uiteraard hangt dit ook af van uw wensen!

Kilometerregistratie van TaQz

TraQz biedt voor elke gelegenheid een oplossing. Met hun goed beveiligde online applicatie heeft u een goed inzicht in de situatie. Tevens ziet u hier de gedetailleerde routekaarten. De informatie is compleet en altijd up-to-date.

Bij TraQz bent u verzekerd van kostenbesparing. Het belangrijkste van allemaal is dat u een concreet overzicht heeft van alle gereden kilometers. Spijtig genoeg wordt er vaak gesjoemeld met kilometers. Dit wilt u toch ook voorkomen? Daarom helpt TraQz u graag met het vinden van dé oplossing voor uw situatie.

Meer informatie op de website van TraQz

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor u? Bekijk dan de website van TraQz eens. Hier vindt u ook de informatie over alle producten en systemen.