Een dagje relaxen?

Bent u ook zo toe aan een dagje relaxen? Even een dag helemaal niets hoeven doen… Dan bent u aan het juiste adres bij De Bronsbergen. Dat is namelijk dé plek bij uitstek om een dagje even helemaal bij te komen van de drukte van het alledaagse leven. Wilt u een massage in Zutphen? Kom dan naar De Bronsbergen en geniet!

Genoeg te doen bij De Bronbergen

Inderdaad: er is genoeg te doen bij De Bronbergen. Van sauna’s, hamam tot een hotstone massage. Tevens kunt u overnachten bij De Bronbergen, bijvoorbeeld voor een romantische nacht met uw partner of een gezellig uitje met een vriend(in). In het restaurant/lounge kunt u heerlijk eten en genieten van culinaire gerechten. De gehele dag kunt u allerlei behandelingen langs gaan, bijvoorbeeld een gezichts- of lichaamsbehandeling. Wie wil dat nou niet?!

Hotstone massage bij De Bronsbergen

Zoals eerder werd toegelicht, kunt u ook gebruik maken van een hotstone massage. Dit is een massage waar gebruik wordt gemaakt van stenen. Een heerlijke massage met stenen en handen waardoor uw lichaam in volledige ontspanning zal zijn. Bent u benieuwd naar alle faciliteiten en verdere informatie? Bekijk dan de website van De Bronsbergen. Hier vindt u ook alle contactgegevens.  Geniet van een heerlijke dag bij De Bronsbergen!