Je lievelingsschoen, voor altijd

Een favoriet paar schoenen, wie heeft ze niet? Maar wat als je lievelingsschoenen kapot gaan en je ze nergens meer kunt kopen? Ik snap dat de moed je nu in de schoenen zakt, maar wees niet getreurd! Schoenmaker Amsterdam komt je redden met hun professionele schoenmakers om jouw lievelings paar schoenen weer als nieuw te maken.

Wat kan schoenmaker Amsterdam voor jou repareren?

12shoe kan alles voor je repareren. Dit kan je zool zijn, je (naald)hak, rits, stikwerk of als het nodig is meerdere dingen tegelijk. Je kunt op de website gemakkelijk je reparaties doorgeven. Je krijgt een bevestigingsmail van de reparaties, en daarna kunnen de schoenmakers aan de slag. De professionele schoenmakers zullen jouw reparaties zo origineel mogelijk uitvoeren. Dit wordt gerealiseerd door de beste materialen, service en kwaliteit. Er zijn 250 servicepunten in Nederland waar jij je schoenen kunt brengen of ophalen. Na het doorgeven van de reparaties kun je binnen een week jouw schoenen gerepareerd en gepoetst weer ontvangen in onder andere Amsterdam, Den Haag, Groningen, Zwolle en Maastricht.

Wil jij lievelingsschoenen voor altijd?

Als jij je lievelingsschoenen voor altijd wilt dragen, ga dan snel naar de website van schoenmaker Den Haag en geef je reparaties door om vervolgens binnen een week je lievelingsschoenen weer volledig gerepareerd en gepoetst te ontvangen!