Hypotheekadvies bij Scharenborg Beltrum

Bent u op zoek naar een hypotheekadviseur in Ulft? Scharenborg Beltrum is expert op het gebied van verzekeringen, hypotheken en financiële planningen. Daarnaast hebben ze handige tips & tools op hun website staan. Weet u bijvoorbeeld al wat uw maximale hypotheek is? Dit kunt u gewoon berekenen via de website. Het enige wat u hoeft in te vullen is de samenstelling van uw huishouden, uw jaarinkomen en het rentepercentage. Daarna wordt er een indicatie van uw maximale hypotheek berekend.

Nieuwe hypotheekregels

Wist u dat er sinds januari 2013 nieuwe regels voor hypotheekvormen gelden? Om voor renteaftrek in aanmerking te komen, moet u ervoor zorgen dat uw hypotheek gedurende de looptijd wordt afgelost. Dit betekent dat er een aantal hypotheekvormen afvallen als het aankomt op een voordelig rentepercentage. De annuïteitenhypotheek en de lineaire hypotheek komen nog wel in aanmerking voor de hypotheekrenteaftrek. Wilt u meer weten over de verschillende vormen van hypotheken en rentepercentages? Neem dan eens contact op met een van de medewerkers van Scharenborg. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden.

Contact opnemen

Wilt u contact opnemen met Scharenborg Beltrum? U kunt via de website een vraag of opmerking achterlaten waarna een van de medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u opneemt. U kunt ook een vrijblijvend gesprek aanvragen waarbij duidelijk wordt wat Scharenborg voor u kan betekenen!