Heeft uw hond last van gebitsproblemen?

Eet uw hond de laatste tijd minder? Of merkt u dat uw hond last en pijn heeft bij het kauwen van zijn of haar voedsel? Het arme beestje .. Waarschijnlijk heeft uw hond last van gebitsproblemen. Het is raadzaam hier als baasje snel iets aan te doen. Een hond kan namelijk erg veel hinder ervaren van gebitsproblemen. Zoekdierenarts.nl helpt u daarbij graag verder. Bij ons kunt u eenvoudig en snel een dierenarts bij u in de buurt vinden! Benieuwd naar meer informatie? Lees dan snel verder ..

Hoe kunt u gebitsproblemen voorkomen?

Naast een verminderende eetlust en pijn bij het kauwen kan uw hond ook last hebben van losse tanden, tandplak en tandsteen. Tandplak en tandsteen kunt u zelf bekijken in de bek van uw hond. Er zit een randje op de plek waar het tandvlees overgaat in de tand of de kies. U kunt dit voorkomen door uw hond goede hondenbrokken en kauwspeelgoed te geven. Ook is het zeer raadzaam om, van pups af aan, de tanden van uw hond te poetsen. Dit hoeft maar één keer per dag.

Alle informatie op de website

Wilt u meer informatie over Zoekdierenarts.nl, gebitsproblemen bij uw hond of een dierenarts in uw buurt? Ga dan naar onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Neem dan contact op. Wij helpen u graag verder!