Een accu voor uw grasmaaier koopt u bij Rebatt

Zoekt u een accu voor uw grasmaaier? Zoek dan niet verder. Uw zoektocht stopt bij Rebatt. Wij zijn uw aanbieder voor grasmaaieraccu’s. Wij hebben grasmaaieraccu’s in vele soorten en maten. Of u nu een accu zoekt zonder of met inbegrepen zuurpakket: wij hebben het! Kent u de 12N24-4 Motor Accu bijvoorbeeld al? Dit is een accu met een betrouwbaar startvermogen, lange levensduur en een inbegrepen vulhulp. U kunt deze accu gebruiken voor uw zitmaaier. Tevens is de accu ook zeer geschikt voor motorfietsen, scooters, quad’s, jetski’s en zelfs sneeuwscooters! Lees snel verder voor meer informatie ..

De voordelen van Rebatt

Wanneer u uw grasmaaieraccu via Rebatt bestelt krijgt u veel voordelen. Allereerst is de verzending van uw order gratis wanneer de order boven de €50 is! Tevens leveren wij snel, vaak al binnen één dag. Dit hangt van de voorraad af. Heeft u het product ontvangen? Dan heeft u 14 dagen bedenktijd, dat is twee hele weken! Heeft u vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Dan zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken via onze chat functie. Dat is pas support!

Alle informatie op de website

Wilt u meer informatie? Of wilt u het assortiment online bekijken? Ga dan naar onze website. Voor vragen en / of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.