Hardwerkende Poolse werknemers

Tegenwoordig is het niet de vraag of u werknemers kunt vinden, (de vraag naar werk is immers groot genoeg), maar het is de vraag hoe u aan goede werknemers komt. Deze liggen namelijk niet voor het oprapen. Ervaren personeel met de juiste mentaliteit, dat is wat u zoekt. En dankzij Dutch Job Centre gaat u deze ook zeker vinden. Zij bieden namelijk Poolse uitzendkrachten met de juiste werkervaring en een proactieve houding.

In welke sectoren beschikt Dutch Job Centre over werknemers?

Op dit moment hebben ze per direct werknemers in de productie, het magazijn, bouwvakkers, slopers, steigerbouwers, groenvoorzieners, lassers en elektriciens. Heeft u een andere vacature open staan en bent u op zoek naar een nieuwe medewerker? Bel gerust even. Waarschijnlijk zijn er medewerkers met ervaring aanwezig, maar door het hoge aantal medewerkers met ervaringen kunnen ze niet alles op de website plaatsen.

Dutch Job Centre als tussenpersoon

Bent u nog onzeker over het inhuren van een buitenlandse werknemer? Dat is nergens voor nodig. Dutch Job Centre fungeert namelijk als tussenpersoon en voldoet aan alle wet- en regelgeving als het aankomt op het uitzenden van buitenlandse arbeiders. Daarnaast spreken deze medewerkers gewoon Engels en soms een woordje Duits. Een taalbarriĆØre is dus niet van toepassing. Neem nu contact op en kijk welke medewerkers bij uw bedrijf zouden passen!