Bedrijfsauto kopen of leasen

Als u net een eigen onderneming bent gestart heeft u vaak veel investeringen moeten doen. Een bedrijfsauto kopen kan daar nog een schepje bovenop doen. Maar u kunt er ook voor kiezen om een auto te leasen en het geld in uw onderneming te stoppen. Hierbij hoeft u dus geen eigen vermogen meer te steken in uw auto, maar betaalt u een maandelijks bedrag. Al deze kosten zijn vooraf transparant en inzichtelijk. U zult dus niet voor onverwachte verrassingen komen te staan.

Leasen bij Veenhuizen Bedrijfsauto’s BV

Veenhuizen is al ruim 35 jaar werkzaam in de bedrijfswagen branche. Ze zijn begonnen met het verkopen  van bedrijfsauto’s, maar hebben hun werkzaamheden inmiddels uitgebreid zodat u hier ook terecht kunt voor: reparatie van uw personenauto, ombouwen van uw bedrijfswagen tot rolstoelvervoer of lease-zaken. Bij Veenhuizen heeft u de keuze uit ongeveer 175 tot 200 lease-bedrijfswagens. Bekijk voor een overzicht het actuele aanbod op de website. Hier ziet u meteen wat de maandelijkse kosten voor die auto zijn.

Maak een proefritje

Voor vragen over de bedrijfsauto’s kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers. Zij helpen u graag verder. Zou u de bedrijfsauto’s graag eens in het echt zien? Maak dan een afspraak voor een proefrit in Boerakker!