Geld verdienen door Goud te laten inkopen

Noer Juwelier is een bijzondere juwelier in Arnhem. Ze werken net even anders dan de gangbare juwelier. Zij kopen namelijk goud in en maken hier vervolgens weer sieraden van. Ideaal als u graag voor iemand een mooi gouden sieraad kado wilt geven maar u eigenlijk niet over het budget beschikt om dit te kunnen betalen. Door iets uit uw eigen juwelenkist weg te brengen verdient u een zakcentje bij en kunt  u er weer iets moois van kopen!

Wat is Noer Juwelier?

Deze Juwelier neemt dus ook gouden sieraden in. Deze laten ze vervolgens weer omsmelten en ze maken hier dan nieuwe juwelen van. De juwelier zit gevestigd in de binnenstad in Arnhem maar is ook in Nijmegen te bereiken. Een mooie oplossing dus, als u niet veel heeft te besteden maar als u deze kerst iemand heel graag met iets bijzonders wilt verassen!

Meer weten? Bezoek de website!

Als u meer informatie wilt over de manier van werken van deze juwelier of als u graag zelf iets wilt laten inruilen of kopen. Breng dan een bezoek aan de website, hierop staat alle informatie uitgebreid beschreven. En zo weet u precies wat u kunt verwachten. Voor de website klikt u hier,