Een rondleiding door Kroonluchteratelier De Rode Hoeve

Bent u nieuwsgierig naar de grootste collectie van antieke en oude kroonluchters, wandlampen en  plafonnières? Dan kunt u deze nu bekijken tijdens een groepsrondleiding bij Kroonluchteratelier De Rode Hoeve. Zij hebben een van de grootste collecties van Europa en zullen zeker zorgen voor een spectaculaire middag. Misschien ziet u zelfs nog wel een mooie kroonluchter voor bij u aan het plafond!

De groepsrondleiding vanaf 10 personen

Wilt u graag eens een kijkje nemen bij Kroonluchteratelier De Rode Hoeve? Zorg er dan voor dat u met minimaal 10 personen wilt komen kijken. De eigenaar Gerrit aan ’t Goor zal u een rondleiding geven en kan u alles vertellen over de geschiedenis van de verschillende kroonluchters. Tijdens deze rondleiding zal uw oog vallen op prachtige kroonluchters van €250,- tot €25.000,-. Tijdens deze rondleiding kunt u er ook voor kiezen om een kopje koffie of thee en een vers gebakken appeltaart te nemen. Als u meer informatie wilt over dit groepsarrangement raden we u aan om even contact op te nemen met de eigenaar.

Maak een afspraak voor een rondleiding

Bent u overtuigd en wilt u graag een afspraak maken voor een groepsrondleiding? Maak dan direct via de website een afspraak, of vraag meer informatie aan. De rondleidingen worden altijd gegeven van dinsdag tot en met donderdag. Wilt u direct naar de website? Klik dan hier.