Een gevarieerde sportschool in Brunssum

Wil je graag fitnessen in Brunssum? Fitness bij Hoen is een gevarieerde sportschool en biedt veel verschillende sporten aan. Of u nou houdt van intensieve trainingen tijdens een bootcamp, of van meer ontspannende krachttraining tijdens pilates. Er worden ontzettend veel verschillende groepslessen aangeboden, waar er maarliefst 70 van per week worden gegeven.

Waarom kiezen voor Fitness bij Hoen in Brunssum?

Tegenwoordig zijn er veel sportscholen die voor een zo laag mogelijke prijs een aantal fitness apparaten aanbieden. Het is vaak overvol en heeft niet altijd de faciliteiten waar u naar op zoek bent. Bij Fitness bij Hoen worden er ontzettend veel faciliteiten aangeboden en staat servicegerichtheid hoog in het vaandel. Als u voor het eerst binnenkomt, krijgt u een gratis rondleiding. Daarnaast kunt u altijd begeleiding krijgen, ongeacht het lidmaatschap dat u hebt. Dankzij deze persoonlijke benadering voelt u zich helemaal thuis en wordt sporten geen verplichting, maar een prettige bezigheid.

Vraag een proefles aan en ervaar de persoonlijke sfeer

Bent u ook zo benieuwd naar de persoonlijke sfeer en het gevarieerde aanbod van sporten? Vraag dan eens een proefles aan bij Fitness bij Hoen. U kunt via de website voor slechts €5,- een proefles aanvragen. Wilt u direct naar de website? Klik dan hier.