Camping met privé sanitair boeken?

Bent u op zoek naar een camping met privé sanitair? En wilt u lekker uw vakantie vieren in eigen land? Dan bent u bij camping de Leistert helemaal aan het juiste adres. Deze camping bevindt zich in Limburg, is bekroond met 5 sterren en behoort tot één van de topcampings van ANWB. Iedere unit van het privé sanitair op de camping is voorzien van een eigen douche, toilet en wastafel en vaatwasser. Wilt u dus ook genieten van luxe, terwijl u lekker kunt kamperen? Kies dan voor een camping met privé sanitair.

CAI-aansluiting
Alle campingplaatsen zijn voorzien van een CAI-aansluiting, water- aan en afvoer en 16 Ampère elektra. Alles is dus tot in de puntjes geregeld en hierdoor weet u kunt u dus enorm luxe kamperen. Wilt u dit ook? Boek dan vandaag nog een plaatsje op de camping, voordat u te laat bent.

Meer weten?
Bent u ervan overtuigd dat deze camping met privé sanitair een aanrader is voor u? Neem dan eens een kijkje op de website van het park en ontdek zelf wat u allemaal hier kunt beleven. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Dan raden we u aan om contact op te nemen met camping de Leistert.