Breng je vakantie door bij deze 5 sterren camping

Heb je al vakantieplannen? Nee? Let dan op! Wij kennen een leuk adresje in eigen land waar je jouw uitermate goed zult vermaken. Op de 5 sterren camping die wij aanbevelen valt namelijk genoeg te beleven. Maar ook in de omgeving van deze camping kun je genoeg doen. De camping ligt namelijk in het midden van Limburg en dat wil zeggen dat je nabij diverse grote steden bent waar je van alles kunt beleven.

Faciliteiten
De 5 sterren camping die wij aanraden is camping de Leistert. Op deze topcamping valt genoeg te beleven. Zo is er een indoor speeltoestel, bowlingbaan, een sportcafé, subtropisch zwembad, buitengolfslagbad en een dagstrand met roeivijver. Dit is nog lang niet alles. Op de website van de camping ontdek je welke faciliteiten er nog meer zijn. Daarnaast vind je hier de mooiste foto’s, zodat je goed voorbereid weet wat je kunt verwachten.

Meer weten over deze 5 sterren camping?
Ben je ook benieuwd hoe het is om te overnachten op deze 5 sterren camping? Boek dan vandaag nog bij camping de Leistert. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de camping. De medewerkers geven je graag meer informatie zodat je precies weet waar je terechtkomt als je een boeking plaatst.