Zoekt u een zelfbruiner spray?

Bent u op zoek naar een écht goede zelfbruiner spray? Eentje waar u  niet oranje van wordt maar waar u juist een prachtige kleur van krijgt. Dan hebben wij van VANITAN de perfecte spray voor u! Met onze zelfbruinende spray blijft de kleur soms wel tot tien dagen op de huid zichtbaar! Dit hangt wel af van uw huidtype. Wanneer u de behandeling blijft herhalen bouwt u een nog diepere kleur op. Met onze VANITAN maintener blijft uw langere kleur het aller langste zitten. De VANITAN maintener is onze speciale huidverzorgingsproduct. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie ..

Zelf aan de slag

VANITAN biedt u de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met ons uitgebreide assortiment aan producten. Onze producten zijn geschikt voor zowel vrouwen áls mannen. Want waarom zou een man ook niet een lekker kleurtje willen hebben? Ga naar onze website voor meer informatie ..

Alle informatie op de website te vinden

Wilt u meer informatie over onze producten of over VANITAN? Ga dan naar onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft.