Zoekt u een bedrijf voor het vervangen van houten deuren?

Bent u op zoek naar een bedrijf voor het vervangen van houten deuren? Zoek dan niet verder. U bent bij Kozijndeal geheel aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in het maken, leveren en monteren van houten deuren. Wij maken alles in onze eigen fabriek en kunnen het daardoor op maat maken voor u. Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Lees dan snel even verder voor meer informatie .. 

Over ons

Wij zijn uw totaalleverancier wanneer het aankomen op houten deuren, houten ramen en houten kozijnen. Maar ook voor hefschuifpuien en vouwwanden bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons houten deuren afnemen in verschillende uitvoeringen. Denk dan aan binnendeuren, buitendeuren en tuindeuren. Wanneer u een houten deur van Kozijndeal neemt kiest u voor karakter. Wij maken onze buitendeuren van een zeer duurzame houtsoort: Meranti.

Onze website

Bent u enthousiast en nieuwsgierig geworden naar onze houten deuren? Leuk! U kunt er op onze website nog veel meer over lezen. Heeft u een dringende vraag of een opmerking voor ons? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij doen ons best u van het allerbeste advies te voorzien en uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.