Zoekt u een aanbieder van huis en tuindecoratie?

Bent u net verhuist? Of wilt u simpelweg uw huidige tuin een opfrisbeurt geven? Met dit weer en de zomer in aantocht is dat wel zo leuk. Kunt u heerlijke lange avonden in uw eigen tuin doorbrengen met goed gezelschap en lekker eten en drinken. Bij Rutten Totaal bent u geheel aan het juiste adres voor decoratie om uw tuin mee te versieren. Wij zijn uw aanbieder voor huis en tuindecoratie! Al onze producten worden handgemaakt in onze eigen werkplaats. De producten worden gemaakt van prachtig steigerhout. Wanneer u vandaag een bestelling plaatst krijgt u het morgen al in huis! 

Over onze producten

Doordat wij onze tuindecoraties zelf maken is het extra uniek. Zo zijn onze steigerhouten en tuinaccessoires echte eyecatchers en sfeermaker voor in uw tuin. Wij hebben steigerhouten dekenkisten, dienbladen, wandborden met schapjes, houten kratjes, mos sculpturen en nog veel meer in ons assortiment. Wanneer u sterk gepersonaliseerde steigerhouten producten bij ons bestelt is de levertijd zo’n zeven dag. Heeft u een vraag over de tuinaccessoires? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en adviseren u van harte!

Onze website voor het aanbod

Bent u enthousiast geworden en wilt u weten waar u die leuke producten kunt bestellen? Ga dan naar de website van Rutten Totaal.