Wilt u industriële verpakkingen uitbesteden?

Wilt u industriële verpakkingen gebruiken voor uw producten. Wilt u deze werkzaamheden echter uitbesteden? Dan bent u bij Packstore B.V. geheel aan het juiste adres. Wij zijn uw partner! Onze specialisatie ligt in industriële verpakkingen. Het prettige is, is dat wij u dit voor een hele lage prijs kunnen aanbieden. Sterker nog: voor de laagste prijs! Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Over ons

Wij hebben voor u dé oplossing wanneer het gaat om het handmatig verpakken met industriële verpakkingen. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het uitvoeren van allerlei soorten verpak-, inpak- en ompakwerkzaamheden. Ook kunnen wij mailings voor u verzorgen. Wij hebben uitstekende vakkenis zodat u er zeker van kunt zijn dat uw opdrachten snel en kwalitatief verwerkt worden. Wij beschikken ook over een heel groot magazijn! Voor meer voordelen kunt u naar onze website.

Alle informatie online te vinden

Wilt u meer informatie over onze diensten? Ga dan naar onze website. Heeft u nog een vraag en / of een opmerking voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft.