Wilt u fysiotherapie in Utrecht volgen?

Bent u op zoek naar fysiotherapie in Utrecht? Zoek dan niet verder. Uw zoektocht stopt namelijk bij ons: aangenaam, wij zijn Fysiotherapie Zeist. Bij ons bent u geheel aan het juiste adres en wij helpen u altijd graag verder. Onze fysiotherapeuten zijn allemaal big-geregistreerd. Tevens staan ze ook allemaal ingeschreven in het kwaliteitsregister (CKR). De kwaliteitseisen die gesteld worden door het CKR hebben met name betrekking op de deskundigheid van de fysiotherapeuten en de manueeltherapeuten. Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Lees dan snel even verder voor meer informatie .. 

Over ons

Bij ons krijgt u advies, een behandeling en begeleiding. We kijken goed naar uw situatie. We kunnen naar u toe komen of u komt naar ons: dat wordt samen goed overlegd. Een behandeling duurt zo’n half uur per keer. Tijdens de eerste afspraak wordt er een zo goed mogelijk beeld geschetst van de klachten. Dit door middel van een onderzoek en het stellen van vragen. Op basis van de eerste afspraak wordt er een behandelplan gemaakt.

Alle informatie online te vinden

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze fysiotherapie in Utrecht? Op onze website kunt u alles over ons lezen. Dat is wel zo prettig om te kijken of wij wel bij u passen. Wilt u liever persoonlijk contact? U kunt ons altijd even bellen of mailen. Wij helpen u graag verder!