Wilt u een zaal huren in Zoetermeer voor uw grote dag?

Een trouwlocatie moet wel heel erg magisch en bijzonder zijn. U brengt er immers uw grote dag door. Er worden heel veel foto’s op de locatie geschoten en het zou eeuwig zonde zijn als de locatie uw dag zou verpesten. Wilt u een zaal huren in Zoetermeer voor uw grote dag? Een zaal op een locatie die echt prachtig is? Dan verwijzen wij u graag door naar t Manneke. Deze locatie beschikt over meerdere zalen waar van 15 tot 250 personen in terecht kunnen! De zalen bevinden zich in een prachtig verbouwde en landelijk gelegen boerderij. Echt magisch dus. Komt u uw grote dag ook hier vieren? U bent van harte welkom! 

Wilt u graag vergaderen?

Wanneer u graag wilt vergaderen kan dat ook prima bij t Manneke. Hier beschikken de zalen namelijk over Wi-Fi, beamers, schermen en u kunt ook gebruik maken van de horecagelegenheden. Zo kunt u uw gasten ook nog eens heerlijk eten en drinken aanbieden.

Wilt u graag direct reserveren?

Wanneer u graag direct wilt reserveren kunt u terecht op de website van t Manneke. Hier vindt u namelijk hun contactgegevens. U kunt er ook voor kiezen om vrijblijvend contact met ze op te nemen. Ze staan graag voor u klaar.