Wil jij geholpen worden met ingewikkelde conflicten?

Als je een conflict hebt, is dat natuurlijk nooit leuk. Maar wat als het conflict erg ingewikkeld is en waar veel zaken geregeld moeten worden? Je kan dan langdurige juridische processen afgaan, maar je kan ook een mediator inschakelen. Maar waar in Groningen vind je deze? Geen zorgen. Je bent namelijk bij Pacifici aan het juiste adres voor mediation Groningen. 

Conflictbemiddeling door mediation Groningen

Samen met de mediator van Pacifici gaan jullie op zoek naar een oplossing. Deze oplossing wordt zo opgesteld, dat beide partijen de oplossing aanvaardbaar is. De mediator zal geen standpunt innemen en ook geen oplossingen geheel zelf opstellen, maar zal jullie hierin begeleiden.

Mediation Groningen kan bij meerdere soorten situaties worden ingeschakeld. Je kan hierbij denken aan een scheiding, een grote ruzie met je baas, onenigheid met buren, collega’s of ex-partners, conflicten met de gemeente/overheidheid en andere zaken met conflicten.

Meer informatie over Pacifici

Wil je graag meer weten over mediation Groningen van Pacifici? Ga dan snel naar hun website. Op de website vind je namelijk alle informatie over het bedrijf en de diensten. Heb je na het lezen van deze informatie nog steeds vragen? Vraag deze dan gerust aan ze via de website of hun telefoon.