Wegro Webverkoop voor uw oogmoer

Wegro Webverkoop is een klein metaalshop en heeft alles op het gebied van klein metaal. U kunt het terecht voor een grote reeks aan diverse  onderdelen zoals oogmoeren, katrollen, haken, kettingen, veren en nog heel veel meer! Bij deze servicegerichte webshop koopt u alles wat u nodig heeft in één keer! 

Diverse onderdelen zoals oogmoeren

Het assortiment is groot en oogmoeren vormen daarbij een belangrijk onderdeel. Een oogmoer is te gebruiken in de paardenstallen, voor dierenartsen, steiger- of tentenopbouw of bij verhuizingen. U kunt bij de webshop zowel zakelijk als particulier bestellen en bij grote aantallen, een bestelwaarde van meer dan 75 euro, zijn de verzendskosten gratis!

Hoe werkt Wegro Webverkoop?

Ze leveren zowel zakelijk als particulier en het is dus ook mogelijk om er grotere bestellingen te plaatsen. Je kan er een zakelijke offerte op maat aanvragen en bij een bestelwaarde van meer dan 75 euro zijn de verzendskosten sowieso gratis! De levertijd bedraagt tussen de 1 en 3 werkdagen. En ze leveren door heel Nederland en Belgie. Gemakkelijk is: de niet goed geld terug garantie. Ze geven gewoon geld terug als de bestelling niet naar wens is.

Meer weten hierover?

Bezoek de uitgebreide webshop van Wegro en bekijk of het assortiment ook bestaat uit datgene wat u zoekt. Een oogmoer bijvoorbeeld.