Voordelen van een trogstel

Heeft u een bedrijf, of werkt u bij een bedrijf waar ze grote productiehallen hebben? Fabriceren ze daar ook producten? deze producten moeten uiteindelijk de productiehal verlaten en dus verplaatst worden. Dit is vaak handmatig niet te doen, maar daar zijn oplossingen voor. Indien u gebruik maakt van transportbanden in uw productie ruimte, kunt u op de meest effici├źnte manier artikelen verplaatsen binnen de ruimte. In veel gevallen worden de rollen voor transportbanden op zogenoemde trogstellen gemonteerd. Bent u op zoek naar een trogstel? Zoek dan niet verder! Bij ACB Transportbanden zijn ze te verkrijgen.

Wat kan je met een trogstel?

Een trogstel is een makkelijk systeem, waardoor het werk een stuk makkelijker wordt. je kan hier de banden op plaatsen. Er zijn trogstellen die los worden geleverd, maar er zijn ook trogstellen die compleet aangeleverd worden of gemonteerd voor u worden. Er zijn diverse soorten trogstellen. Zo kunt u kiezen voor een trogstel van kunststof of in blank staal. Tevens kunt u kiezen voor trogstellen die in verzinkt staal of RVS worden uitgevoerd. De keuze is aan reuze en geheel aan u. Daarnaast kunnen trogstellen ook worden voorzien van een EPOXY-coating in de gewenste RAL-kleur. Hierdoor kunt u de trogstel geheel naar wens kleuren zodat deze perfect past binnen het interieur van uw productiehal of magazijn. Wilt u graag een trogstel? Kijk dan eens op de website van ACB transportbanden.

Meer weten?

Een trogstel aanschaffen is iets wat je niet vaak doet, laat je daarom goed informeren en schroom niet om vragen te stellen. Wilt u graag meer informatie over trogstellen of persoonlijk advies ontvangen? Bekijk dan de website van ACB Transportbanden of neem contact met hen op. Deze partij heeft het antwoord op al uw vragen!